Överlevande spelautomater med en liten bankrulle

Är du under intryck av att det tar en enorm bankrulle att spela spelautomater? I så fall är du inte helt off base Eftersom vissa slots spel kan vara ganska dyr att spela. Men detta betyder inte att den genomsnittliga Joe shouldnt bara ge upp tanken på att spela slots. Som vi kommer att diskutera nedan, det finns några enkla sätt att du kan hålla snurra på hjulen med en liten bankrulle.

Spela Penny spelautomater

Den första och mest uppenbara sak som du vill göra är chef för öre slots spel. Men varnat att inte alla dessa spel är sant öre spelautomater Eftersom en tid kräver att du spela varje vinstrad. Så se till att kolla om det finns några ytterligare krav Bortom bara vadslagning ett öre per dragning. Om det inte finns, då det mest att man kan himlen förlorar på en timme är ca $ 8 – $ 10, som fortfarande är ganska ovanligt.

Undvik progressiva spelautomater

En del av de pengar du satsar Det är en progressiv slots spel går till att pumpa upp jackpotten. Och vissa spelautomater Egentligen vill du göra en dollar sidosatsning, vilket är mycket bara för att kvalificera sig för en jackpot. I slutändan bara en spelare vinner den progressiva jackpotten var så ofta till. Och om du inte denna lyckliga vinnaren, så har du bara satsa en massa pengar på en lågbetalda slots spel. Detta sagt, hålla sig borta från de progressiva När du har en liten bankrulle.

Ta pauser

Det är inte bra att sitta vid ett slots spel i timmar ändå. Men det är skadligt särskilt när du har en liten bankrulle att börja med. Så när du har en liten bankrulle, är det dubbla känslan att få upp, gå runt och ta ögonen från spelskärmen. En 15-minuters paus varje timme kommer inte bara att göra din spelautomater session roligare, men håll även din bankrulle från att malas ned av huset kanten.